2016. április 5., kedd

Így JÁRtam anyámmal! - vendégposzt

Hali!
Mivel a múlt hónapban elmaradt a vendégposzt - az érintettek bizonyára olvassák a sorokat, és érezzék magukat leb@szva - ezért áprilisban rögtön ezzel kezdek! Ezúttal anya boldogít titeket! Íme:

Wellness BARÁTOK közt !

Fiam unszolásának - hogy írjak a vendégposztra – eleget teszek végre , olvassátok! Március első hétvégéjén Zalakaros felé vettük az irányt barátainkkal. Úti célunk konkrétan a Hotel Karos Spa szálloda volt. Az indulást követően – mivel tudtuk,hogy milyen hosszú út áll előttünk-néha enyhítettük szomjunkat egy kis hazaival. Elöljáróban annyit el kell mondanom,hogy ekkor már egy hónapja fogyóztam,így a blogmester óva intett az indulás előtt„ Tudod Anya, nem leszek ott, de mindig figyelj a belső hangra!” Hát a belső hang megszólalt, de azért nem bírtam ki - talán nem is akartam - hogy ne vacsorázzam, ne reggelizzem, hiszen akkor nem jött volna vissza 1 kg az eddig leadott 5kg-ból. 

Megérkezvén a szállodába megejtettük az ilyenkor szokásos adminisztrációs tennivalókat, felcuccoltunk a szobáinkba,melyek természetesen egymás mellett voltak , így nem maradhattak el szokásos kopogásaink.Természetesen ittunk egyet,majd körbejártuk a helyszínt és elfogyasztottuk a nekünk járó levest. Pihennünk kellett ezek után és persze innunk is.Vacsoráig csobbantunk a medencében. Tulajdonképpen így telt el a szombat is,sőt azon az estén Koltai Róbert szenzációs előadása még emlékezetesebbé tette az ott-tartózkodásunkat ,szétröhögtük az agyunkat.Sajnos kedves párom szombaton este túlette magát, így lemaradt a Koltairól.

Úszni még mindig tudok ,ez ott Zalakaroson bebizonyosodott, és MELLESLEG nem merültem el. Eljött az utolsó nap is , ébredés után megreggeliztünk. s még egy utolsót csobbantunk.10 óra magasságában Adony felé vettük az irányt. A hosszú út porát gyakran enyhítettük hazafelé is.A Szalma Csárdában egy jót ettünk –közeledvén a Nőnap akciósan-majd tényleg hazatértünk.Szeretett kutyáim,Bogyó és Zsebi már nagyon vártak és persze Dávid fiunk is.

Nagyon jól éreztük magunkat , minden úgy volt jó ahogy volt! VELETEK nem jövőre és nem ugyanitt , hanem valahol máshol és  még az idén!?

„ Nekem a BALATON a RIVIÉRA?”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése