2016. május 22., vasárnap

11 nap...

... ennyi telt el a legutóbbi találkozásunk óta, sajnálom!

Az utóbbi időben azon vettem észre magam, hogy a napok/hetek múlását abban mérem, hogy hozzám kerül "ügyi" - az ügyeletes telefon - újra, meg újra meg újra. Sok munka-kevés szabadidő! A pünkösd hétfőt leszámítva az elmúlt időszakot végigdolgoztam, így a mai napon - 05.22, VASÁRNAP - különösen jól esik a semmittevés!

De elég a "sanyarú élet, szomorú sors" monodrámából, lássuk mi újság a BIRODALOMBAN! Kedvenc KUGLÓFOM - az unokahúgom ZSÓFI/zsozsó/dzsabba - lebetegedett, így nem tudtuk megünnepelni a névnapját, emiatt újabb elbűvölő sztorival sem tudok tudok szolgálni a család legkisebb tagjáról!
Bánatomban a legújabb x-men filmet sem néztem meg, így értelemszerűen erről az alkotásról nem lesz VLOG bejegyzés! - bár a kritikákat olvasva ez nem akkora tragédia.
Míg el nem felejtem a "HAVER" végre leköltözött Dunaújvárosba amit egy szolid lakásavatóval megünnepeltünk, de köztünk szólva ez tényleg szolid volt, szóval "tartok tőle" lesz ennél azért veszélyesebb összejövetel is nála!

Félve jegyzem meg, hogy talán(?) tényleg itt az általam már áprilisban beharangozott nyár! Ahogyan most a naptárra pillantok ballagások, esküvők, nyaralásokkal teletűzdelt időszak lesz, és ki tudja mi minden más egyebet tartogat a következő negyed év....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése