2016. május 31., kedd

10.000

10.000 - Tízezer

Bizony! átléptük a 10.000-es oldalmegjelenítést! Így mindenképpen jár egy hatalmas szájberpacsi neked "kedvesolvasó"!

Korábban is ecseteltem már, milyen sokra tartom azokat az embereket akik tudnak illetve szeretnek alkotni, és alkotásuknak, bármekkora bázist szerezni, aki "vevő" rájuk. Talán nem túl nagyképű dolog - bár ha az akkor sem különösen izgat - ha egy picit ilyennek érzem/gondolom/képzelem magam. - bár mostanság amúgy is heveny identitáskeresésben vagyok szóval, belefér...

Ami az elmúlt napokat illeti nos a WARCRAFT filmet nem sikerült megnézni így ez a kritika is következő hónapra csúszik! - #hashtagköszibence

A hétvége végre a kikapcsolódásé és a pihenésé volt így a fent említett - szarkasztikus idézőjel - haverral megnéztük hogy jut be a VESZPRÉM és a KIELCE a kézilabda bajnokok ligájának döntőjébe!

3 üveg borral, némi sörrel, pálinkával és vodkával később elindultunk a parázs varázsra, ahol aztán megfejeltük ezt egy kis "JACK D IN MY COKE" -al, hogy mindezt lefojtsuk minden buli ómegájának számító forró lángossal. Így kissé megfáradva, de határozottan józanul fél 4 tájékán vissza is értünk a pecóba! A másnap pedig a regenerálódás jegyében telt!

Na meg persze igyekeztem kiszurkolni a VESZPRÉM fennállásának első BL győzelmét. Mint azt bizonyára tudjátok kevés sikerrel!

Így telt a hétvége! Most pedig készülök életem eddigi legnagyobb szakmai próbájára

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése