2017. június 12., hétfő

Június

Remekbe szabott tényfeltárás így 10-e után...
Tudom-tudom mostanság picit csúsznak a bejegyzések, de az igazat megvallva, annyira jó (és zsúfolt) volt a május, hogy az első szabad hétvégémen egyáltalán nem vitt rá a lélek a körmölésre. Azt egyelőre még ne kérdezzétek a második héten miért nem jelentkezem valami új tartalommal arra még keresem a következő hangzatos kifogást.
Igazán most sem tudnék semmilyen jó sztorit megosztani veletek, hiszen a VESZPRÉM idén se nyert bl-t a REÁL meg megint. Kiderült hogy a magyar labdarúgásban mindig van lejjebb, most éppen az acélosnak közel sem nevezhető ANDORRA legjobbjaitól. Az Alien:Covenantot ne nézzétek meg a Wonder Womant még én magam se láttam. A húgom pedig most már gyakorlatilag 1 merő HAS.
Bizony, célegyenesbe fordult a terhesség - meg a baba is a szülőcsatornába - már csak néhány nap/hét és megérkezik a kis poronty. Mondanom sem kell az izgalom a tető fokára hág a családon belül, várjuk már a minden hájjal megkent "pufirizs" érkezését. A munka mellett most főként ez tölti ki a család napjait. - én azért a hétvégi GREEN DAY koncertet is nagyon várom.

Nagy hirtelenjében ennyi amit mondani tudok Nektek... addig is várjátok ti is a kicsiMALIKot

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése