2017. szeptember 29., péntek

hiányos Szeptember

igen tudom.
csaknem egy hónap telt el a legutóbbi bejegyzés óta, de... minden ami a "de" előtt van lényegtelen. Tehát nem kell aggódni, élek még, csak egyszerűen, ihlet, kedv, motiváció gyanánt, egyszerűen nem láttam értelmét, hogy koptassam a virtuális tintát.
Sőt! őszintén szólva most sem nagyok sok újdonságról írni. A pici ÁGOSTON már nem is annyira pici, hiszen közelít a mágikus 7 kilós álomhatárhoz - lassan beledagad a chewbacca jelmezbe. Igazi kis tündér, kivéve amikor teleteszi a pelenkát. - igen még mindig nem jutott el arra a szintre a kapcsolatunk hogy tisztába tegyem a kis gombócot, de már nagyon közel állok hozzá, jövő héten amikor hazalátogatnak, talán... nem ígérhetek semmit.
Ami engem illet, nos, ha őszinte szeretnék lenni - és miért ne lennék - nem ez volt életem eddigi legjobb hónapja, sőt az idei év talán legmacerásabb, 30 napját tudhatom magam mögött. igen persze nem illik rébuszokba beszélni, de a lényeg, hogy a felmerülő kérdőjelek, lassan felkiáltóvá, esetenként ponttá váltak, így bizakodva tekintek az év hátralevő részére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése