2015. augusztus 10., hétfő

Home SWEET home!

IGEN!

Többek örömére, és talán még többek bánatára, de épségben és egészségben visszaértem a nyaralásból! Nem nyeltek el a habok, sőt sellők sem ragadtak el! A legnagyobb kalandom illetve kihívásom - az indulás napján kívül - az volt, hogy minden nap időben érjek a boltba, hogy megvegyem a friss NEMZETI SPORTOT, hogy azért mégse maradjak le a sportvilágot érintő legfontosabb változásokról!

A nyaralás olyan volt amit vártam! A srácok még mindig jó fejek, a futball tudásuk/nem tudások sem változott, a SOLO kártyajáték még mindig szórakoztató a BALATON pedig még mindig a Riviéra. De tényleg! Ilyenkor mindig picit "viszédületes" leszek. - aki nem ismeri ezt a kifejezést, az sürgősen tegyen ellene. Visszagondolok, milyenek voltak az első nyaralások, és hogy mennyi minden változott a középiskolás évek óta, amikor még az AMERIKAI PITE sorozat és a VAN VILDER-től megrészegített ifjonti hév miatt úgy gondoltam enyém a világ! Badarság tudom, de mégis, ezeken a nyaralásokon azt érzem, mint akkor. 

Amennyire emlékszem - és amennyire az előző vendégposzt szerzője LEÓ is emlékszik ez volt a jubileumi 10. alkalom... és wow! Így belegondolva, 10 év alatt sok minden, sőt rengeteg dolog megváltozott, de ők vagyis MI megmaradtunk így együtt. Ez pedig nekem baromira tetszik! Hogy kellően nagy szavakat használjak KIÁLLTUK AZ IDŐ PRÓBÁJÁT - eddig mindenképpen. Nagyon remélem, hogy a későbbiekben is megmarad ez a szép hagyomány, és ha - ne adj isten - nem is minden évben, de még számtalanszor el fogunk tudni menni nyaralni, így EGYÜTT!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése