2015. szeptember 20., vasárnap

ŐSzi Élmények

Hali, csak én!

Több kellemes dolog élmény is történt velem a héten, így van mit megosztanom veletek! Első lépésben a harmonika ajtót is sikeresen beépítettük a szobába, így most már csak a plakátok hiányoznak a falról, de azok majd csak karácsony  után kerülnek fel a falra, igaz HUGOM????

A másik jeles esemény, hogy koncertre megyek! A blog rendszeres olvasói tudják, hogy szeretem az IMAGINE DRAGONS nevű Las Vegas-i rockbandát. Piciny országunknak pedig megadatott az a kegy, hogy a SMOKE & MIRRORS turné részeként ellátogatnak Budapestre. A "happening" 2016 január 20-án lesz és már meg is jött a megrendelt jegy! Nem volt olcsó, de egyrészt nem voltam még ilyen "neves" együttes koncertjén, másfelől meg az IMAGINE DRAGONS azon kevés együttes közé tartozik, akikért fizetnék pontosabban fogok is, hogy halljam őket játszani!

Mindezek megkoronázásaként a hétvégén tartották Dunaújvárosban a hatodik NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓT! Nos a nevében nagyjából minden benne van amit erről az eseményről tudni kell. Sok sport, még több gyerkőc, zene, tánc tombola, örök élet & ingyen sör! A két napos rendezvény házigazdája pedig, PULAI IMRE volt! Felteszem senkinek sem kell elmagyaráznom ki is az a "SUMÁK"! Lényeg ami a lényeg, volt már szerencsém a fent említett félistennel interjút készíteni, szó mi szó nagyon kellemes személyiség!
Visszatérve a mostani történéshez, ezúttal ő "csak" műsorvezető volt, így nem szerepelt a "KIVELKÉSZÍTEKINTERJÚT" listámon. Ennek ellenére megismert, odajött majd kezet fogtunk, és beszéltünk néhány szót, mint a rég nem látott ismerősök, holott eddig csak egyszer találkoztunk! - meg kell mondjam nagyon jól esett és hatalmas élmény volt, hogy egy ROCKSZTÁR, aki versenyzőkorában gyakorlatilag a seggéből rántotta ki a világot odajött hozzám egy 63. senki riporterhez és váltottunk pár szót. Holott pont ő lehetne az akinek lenne mire "arca" legyen, és mégsem... hatalmas ember, és itt most nem a több mint két méteres magasságára gondolok...

Nos ez volt az én aktuális heti beszámolóm! Ja, és aki nem lenne tisztába ki vagy mi is az IMAGINE DRAGONS, ízelítőül, néhány muzsika!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése