2016. március 28., hétfő

Az igazság hajnala! - átverés

Bizony!

Ugyanis a címben emlegetett filmet majd egy másik alkalommal - de mindenképpen még MÁRCIUS hónapban fogom nektek kritizálni! (szerző 1-0 olvasó)

Ami az elmúlt hete illeti elégé élménydús volt! Átment rajtam valamiféle vírus, aminek a hozadéka hányás, hasmenés, levertség, -2 kiló. Továbbá a dunaújvárosi MÉDIATEAM - velem a soraiban - részt vett egy jótékonysági focitornán - nem ér az eredményről kérdezni - valamint megnéztem a fent említett filmet a fővárosban, és még húsvét is van/volt. Ami ugye MORVÁÉKNÁL nagy jövés-menéssel jár.

Fontos továbbá megjegyezzem, hogy a csaknem 2 hónapja diétára fogott JUDIT/ANYA/PUFIKAPITÁNY - már távolról sem annyira pufi, hiszen most már 8(!) leadott kilónál jár, még a végén fitneszmodell lesz a lelkem! Pontosan ezért, míg apa húsvétra gumicukrot kapott, anya egy zacskó "DIÉTÁS ZABKEKSZET"! Tény az ajándék átadásakor nem volt őszinte a mosolya, de az élet nem kívánságműsor...

Ennek örömére, egy másik apropóból ugyan, de ő fogja írni az e havi soros vendégposztot, amire már csak néhány napja van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése