2017. április 30., vasárnap

1700 gramm

ennyit - vagyis már valamennyivel többet nyom - a húgom hasában növekvő baba. A szülésig a kiírás szerint szűk két hónap van hátra, így remélem mihamarabb elkezd némi hájat magára szedni a kis poronty - nehogy már 4 kiló alatt jöjjön a világra a trónörökös. De hogy a gazdatestről is szóljak pár szót, elmondása szerint jól viseli a terhességet, az utóbbi néhány hétben esik nehezére az alvás. Mindemellett úgy néz ki mint egy birodalmi lépegető. Lassan mozog és aránytalan. Summa Summarum anya és fia egyelőre jól megférnek egymás mellett. - amint elkezd kamaszodni a kölyök ez úgyis megváltozik.
Most pedig RÓLAM. Ezen sorokat már a megérkezett, és minden funkcióját tekintve eleddig hibátlanul működő laptopról írom. Bizony a korábban már említett "notebook saga" happy enddel végződött. 
Hosszú ideig ez volt az utolsó nyugodt hétvégém. Jövő héten pénteken ballagás majd másnap esküvő, harmadnap pedig anyák napja. Itt jegyezném meg, hogy a tavaly útjára indított "apák napja" ünnep amely május első szombatjára esik, megint megelőzi az anyanapot. Ha ez még nem lenne elég megtartjuk a ház úrnőjének - anya - szülinapját is. A következő hétvégén esküvő - megint - utána pedig 2 hétvégén pedig dolgozom, és bumm véget ért a Május.

...addig azonban még számos érdekes és izgalmas esemény van előttem amikről igyekszem beszámolni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése