2014. augusztus 17., vasárnap

A különös fogadás & a 180 éves parti

Ismét vasárnap...
...eszméletlen, de egy újabb hét eltelt.
Remélem tetszett a legutóbbi "DÁVID asztaliteniszezni próbál" videó. Tárgyhetünket figyelembe véve, az egyik legérdekesebb esemény a címben is említett fogadás, ami köztem, és egy munkatársaim Csányiék Edinája közt köttetett.
A kihívásunk tétje, egy üveg pezsgő, ami miatt megkötöttük a fogadást, nos 1 hónapos intervallum alatt kinek lesz kockásabb a hasa. Figyelembe véve azt a tényt, hogy ezen sorok írója, rettentően hiú, valamint heti szinten közel 1000 hasizomgyakorlatot megcsinál - jól érzitek elérkeztünk a DÁVID PROMÓJA részhez - nos azt hiszem borítékolható a győztes kiléte, de azért tetszik a kollegina lelkesedése.
A hét második felében, két "pajtim" születésnapját is megünnepeltük, ami olyan szintű retro estbe fulladt, hogy az valami félelmetesen jó volt! Mellesleg életem első MONOPOLI partiját is, megnyertem. (ökölpumpa)
A másik jelentős esemény a 180 éves parti, amelyen tegnap vettem részt. Nos tudni kell, hogy szüleim baráti köre hatalmas, és olykor összejönnek a dolgok. Ez a tegnapi napon ez történt, ugyanis a "kör" három tagja is belépett a 60-asok körébe. Így ezt egy fergeteges majd' 70 fős bulival ünnepeltük meg. Ez amolyan igazi falusi, evős-ivós-mulatós buli volt, ahol minden szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy a kishúgommal STEWIEval olyan performance-t adtunk elő, amitől meggyulladt a táncparkett. Végül fél 3 ra sikerült hazaérni, és ágyba esni. 
A mai nap így a pihenésé. A jövő héten elvileg ismét kaptok egy videót, de a sportágat még nem lőném le, de terveim szerint igazi audiovizuális kuriózumnak lehettek szem és fültanúi, amennyiben velem tartotok.

PACSI  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése