2014. augusztus 3., vasárnap

Comeback

Halihó!

Újra itthon vagyok!
El sem tudjátok képzelni, mekkora boldogság, hogy az ujjaim ismét magyar földön koptatják a billentyűzetet! A fene se gondolná hogy 1 hét külhoni semmittevés is képes honvágyat gerjeszteni.
De elég is az ömlengésből, térjünk rá a blogot érintő kérdésekre! A jövő hét elején - közepén - vagy ahogy időm engedi, nos mindenképpen kaptok egy vállalható képekből - merthogy ilyenek is készültek - összeállított galériát! Illetve ha bokros teendőim engedik, egy amolyan "MEMORIES" videót is szeretnék készíteni. De addig is álljon itt néhány szóban, milyen is volt ez az 1 hét a festői szépségű VIR szigeten.

Ez a nyaralás egy hajnalban elindulós, a határon egy picit várakozós, már a kocsiban milliónyi szelfizős utazásnak indult. Majd egy kolléga által már az első nap seggrészegre ivós, a csukott üvegajtón kilépős, estére vetkőzős römipartiig fajulós holidayként folytatódott.
Aztán az időjárás megbokrosodásával, mi több MONSZUNNÁ fajulásával, tetőzött. Hogy aztán az ezt követő ételmérgezéses - merthogy ez is volt - illetve hajókirándulásos, esténként jó sokat sétálós, a NOÉT harmadszorra megnézős, a giga-mega fagyira rácsodálkozós, valamint a határon a Horvát autópálya rendszer miatt másfél óra alatt 4 km-t megtevős, ezért majd' 10 órás hazautazásos mizéria már csak ráadás hab volt az amúgy is meglévő habon, azon a  bizonyos tortán... :)

That's ALL - folyt. köv. a galériában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése