2014. július 25., péntek

Croatia - és MAXPAIN

Hali!

Nos ezen sorok írása közben, heveny izomlázzal küszködve ugyan, de véget ért a 12 alkalomból álló önsanyargató edzéstervem...A kínlódásaimról 4 héten keresztül, videós bejegyzések segítségével TI is értesülhettetek. Ennek most vége.

Őszintén szólva, baromi jó érzés, végigcsinálni valamit, amit elhatároztatok, és elérni valamiféle célt. Hiszitek vagy sem jobb belenézni a tükörbe... formásabb vagyok - azt hiszem ez így a horvát Riviéra előtt jól jön. Bizonyítékul álljon itt a bérletem - szóval köszi MAXPAIN & DSTV




Ha már HORVÁTORSZÁG és ha már RIVIÉRA!
Sokan már tudjátok, de picivel több mint egy hétig Déli szomszédainknál süttetem a most már visszavonhatatlanul kockás hasamat. Ebből következik, hogy a blog, - nagy valószínűség szerint - 1 hetes nyári szünetet tart.
De ne aggódjatok, utána újult erővel horvátországi képgalériával, sőt terveim szerint 1 videós összeállítással is jelentkezem majd. Mi több ha a dolgok jól alakulnak, lesznek még mozgóképes bejegyzések is. Szóval most elköszönök, legközelebb augusztusban találkozunk!

"do skorog viđenja"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése