2014. július 13., vasárnap

A "páncélos jós" & babavárás, és egyéb nyalánkságok

Újra itt!

Túlélve a második heti funkcionális edzés nyújtotta kihívásokat - a videóval bizonyára sok ember arcára csaltam mosolyt - újra virtuális tollat ragadok! Vágjunk is bele!

Egy polippal kezdődött minden.
A 2006 -os németországi labdarúgó vb mérkőzéseinek győztesére hibátlanul tippelő polip példáján felbuzdulva, minden világesemény idején magára valamit adó tv társaság kitalál egy saját "jóst" és ez alól a DSTV sem lehet kivétel. Mint azt sokan tudjátok ezen sorok írója szerkesztő-riporterként dolgozom a fent említett médiabirodalomnál.
Az egyenes kieséses szakasz eredményeinek megjóslására a DSTV, ANDRÉT a teknőst "szerződtette". Így az utóbbi 2 hétben szinte ezzel a kis "rohadékkal" keltem. Bár az állatkereskedésben dolgozó "BEUS" harapnivalóan kerek feneke - remélem nem olvassa a blogot- azért némiképp kárpótolt azért a fél óráért amit az operatőr kollégával reggelente imádkozással töltöttünk, hogy a "TÁLTOS" szánja rá magát a jóslásra... hiányozni nos nem fog.
"pózolj ANDRÉVAL"
Ami a hét másik legfontosabb eseménye, hát hú nem is tudom, hogyan kezdjem egy nagyon jó főiskolai barátnőm, akivel az államvizsga óta nem láttuk egymást, valamint a neve elhallgatását is kérte, nos 12 hetes TERHES!
WOW igen belegondolva nagyon durva, mármint az hogy idestova most már 3 éve hogy befejeztük a fősulit, másfelől pedig, na ő az a "csaj", pontosabban már nő és leendő anyuka, akinek a történeteivel konkrétan meg tudnám tölteni a blogot... és hogy neki gyermeke lesz... hihetetlenül - talán az a legjobb szó rá - "fura" természetesen a szó legnemesebb és legjobb értelmében, mert hát mégiscsak 3 év alatt azért nagyon jó BARÁTOKKÁ váltunk, és így - tényleg nem tudok rá jobbat - "fura".
Mindenesetre az biztos, hogyha ő is áldását adja rá, akkor lesz még szó róla a blogban, sőt a picurról is!

A fent említett "csöppség"
A hét egyéb történései. Nos ez egy viharokkal, 7-1-es brazil veréssel, másfél óra alatt 3-szoros elázással, valamint "enyém a ház", de gyakorlatilag a munka, a külön angol, valamint az edzések miatt csak aludni hazajárós, az állatokat általam etetős hét volt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése