2014. szeptember 12., péntek

ŐSZ

Remélem jól kinevettétek magatokat az előző röplabdás videón!

Ahogyan már mondtam, itt az ideje a "mitörténtahéten" bejegyzésnek. Nos a címből is láthatjátok - ha az időjárásból nem lett volna nyilvánvaló - visszavonhatatlanul megérkezett az ŐSZ. Ami szívás... félre értés ne essék ez az évszak is tud baromira szép lenni, bár eddig nem az arcát mutatta. Bár ahogy egy általam nagyra tartott filmben elhangzik - aki megmondja a címét fizetek neki egy bambit - "NEM ESHET ÖRÖKKÉ".

Tehát az évszaknak megfelelően változtatni kell az öltözeten, ez velem sem volt másképp, végre elővettem a nyár utolsó heteiben vásárolt - ez itt a reklám helye - PUMA cipőmet, ami véresre dörzsölte mindkét(!) lábamat. (ökölpumpa) Bizonyítva, hogy a baj nem jár egyedül, a ruházat megváltoztatása ellenére, nem sikerült elkerülnöm a hagyományos negyedévenkénti náthát, szóval most neocitrános teán, és orrsprayen élek...

De hogy valami jóról is beszámoljak csütörtökön egy nagyon kedves barátommal, és a PAJTIMMAL ellátogattunk a RAMADA hotel fürdőjébe, egy kellemes késő délután/esti ejtőzésre. Hogy őszinte legyek nagyon jól esett kikapcsolódni és csak tespedni a mintegy 40 fokos vízben. Előre vetítve a hétvégét, nos munkával, edzéssel és önmagam kúrálásával töltöm majd. A legközelebbi találkozásig:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése