2014. november 23., vasárnap

...a disznóvágás margójára...

Pálinkás jó reggelt!

Hangzott a disznóvágás reggelén... de ne szaladjunk ennyire előre. Eljött ez a hétvége is. Mint azt bizonyára kitaláltátok MORVÁÉKNÁL ez a weekend a sertésfeldolgozás - gyönyörű eufemizmus jegyében zajlott. Vodka & Narancs - így hívták a két sertést - földi pályafutása kiteljesedett. Nos hölgyek, urak íme címszavakban a disznóvágás.

5:30, csörögazóra, húzbazdmegdekoránvan, nembajöltözzélfel, nagyonhidegvan, vegyélfelmégkétpulcsit.
Gyeremárki! Igyálvalamit! Éhgyomorrabiztoshogynem! Nemiszolbuzivagy! Jólvaniszokcsakhagyjál! Igyálmégegyet! Holvanaböllér? Mittudoméntehaverod! Iszokegyetazidegre! Megjöttvégre! Essünkneki!
Holadisznó? nemjönki, vigyázzmajdén, Jólvanmeghalt! Húdeélesakés, látomazujjadon, igyunkvalamit, hozdaforraltbort 2...3...levele, Holarémfa? Nemtudom. Iszokegyetazidegre.
Álljunknekiamásiknak! Húbazdmegezmekkora, mindjártbeszarok, igyunkmégvalamit, hozdafröccsöt, ezismeghalt.
Hurkakolbászdisznósajtkövesztett, megdöglöttvégre, ezértigyunk, süssükazsírt, együnkvalamit, töltöttkáposzta, pogácsa, kishurkakiskolbász, deelőtteigyunk.
Húmárnégyóra, gyorsangyerünkcsináljuk, igyunkmégvalamit, jövőrebiztosnemveszekdisznót!

Hát kedves közönség, ez lett volna az én rögtönzött beszámolóm a hétvégéről! A szándékos egybeírások ellenére, remélem azért érthető volt, és jól szórakoztatok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése