2014. november 18., kedd

Videómentes boltkórosság

Halihó!

Első körben bocsánatkéréssel kell kezdenem, hiszen technikai okok miatt ezen a héten sem lesz videós bejegyzés. MEA CULPA.

A legutóbbi bejelentkezésem óta, nem sok érdemleges dolog történt. A hétvégém szabad volt, így jó barátom társaságában ismét nyakunkba vettük a fővárost és shoppingolásra adtuk a fejünket. Nem tudom TI hogy vagytok vele, de amikor valami jó dolgot látok, amit végül sikerül is megvegyek, gyermekien őszintén tudok neki örülni, ergo boldogságot okoz. Erősen kétlem, hogy ez egészséges, de hát istenem, ez van!

A szombati napot bármily meglepő a vasárnap követte. Ez volt az a nap, amikor véleményem szerint sikerült megdönteni, az ágyból végezhető tevékenységek világrekordját. Komolyan, ha lehetett volna ágyban fürdeni, minden bizonnyal azt is ott végzem el.

A hétfő érdemleges része munkával telt, ismét országos televíziónak gyártottunk anyagot, de bár ne kellett volna. Az esetnek ugyanis szomorú apropója volt. Dunaújvárosban halt meg ugyanis Rajz Attila egykori válogatott jégkorongozó...úgy hiszem elérkeztünk a bejegyzés érzelmi mélypontjához. De hogy ne ilyen negatívan zárjuk le a mai fejezetet, megjelent a NICKELBACK együttes új albuma, amiről terveim szerint - most már nem merek ígérni semmit - ismét kritikával fogok illetni. Besz*rtál, igaz CHAD KROEGER?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése