2016. február 22., hétfő

Törött szék & elromlott router

Baromi pozitív és életvidám cím! De haladjunk szépen sorban...
Megadta magát a router! Az előző bejegyzésben már citáltam, hogy épp a szomszédtól lopom a netet! Nos ez azóta sem változott, sőt azóta több informatikai "szakember" vizslatta meg a szerkentyűt, és végül arra jutottak, nem tudják mi a baj, de sz*rjak rá, vegyek egy újat, hiszen nem egy nagy tétel... jobban belegondolva igazuk van!

Ezen kívül az elmúlt héten nem sok minden történt velem, bár RUPERT egyre inkább a szívemhez nő - értsd: egyre többet használom! Kedvenc édesanya, még mindig diétázik - meglepő a kitartása. A napjaim pedig főként edzéssel és munkával telnek, ez utóbbi dolog töltötte ki a mögöttem hagyott hétvégét is. - na meg persze az alkohol szervezetre gyakorolt jótékony hatásait kutattuk a haverral, amit az a szék bánt amin ő meresztette magát!

Történt ugyanis, hogy a "kolléga" a lábát az asztalra téve lazult, - az asztalon persze vállalhatatlan mennyiségű alkohol - a széknek persze több se kellett "reccs-ropp" a szék benne a kollégával összeomlott, a baba kék szőnyeg - na jó szürke volt de így jobban hangzott - pedig úszott az alkoholban. Mondanom sem kell én először a nevetéstől sírtam, aztán amiatt, mert az a nagy mennyiségű alkohol pocsékba ment...


U.I - lehet hogy nem csak kedvenc édesanyámnak kellene diétáznia???


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése