2016. február 1., hétfő

Fogadalmak, ígéretek, bejegyzések

Itt a FEBRUÁR és vele együtt a meglehetősen csapadékos TAVASZ!

Legalábbis a mai "ábra" ezt mutatta! De térjünk rá a bejegyzés címében már taglalt tényezőkre! Nos mint azt a rendszeres olvasók tudják szilveszterkor - nem elhanyagolható mennyiségű alkohol hatására ugyan - de számos fogadalmat tettem, amelyek közül, néhány megvalósítására még esélyem sem volt. De hogy neki se kezdjek??? SAY WHAT? Ez a fajta hozzáállás, pontosabban hozzá nem állás, eleddig nem volt rám jellemző, és remélem ezután sem lesz! Így az évnek a második szakaszában, igyekszem legalább hozzálátni, valamelyik fogadalom gyakorlati megvalósításához. - de azért nem ígérem...

Mint ahogy azt tapasztaltátok, januárban csökkent a bejegyzések száma! Ez egyrészt annak volt köszönhető - hogy nem mindig van miről írjak - másfelől meg igyekszem picit minőségibb eszmefuttatásokkal jelentkezni, arról, hogy mi újság itt GYÖNGYÖSÖN hogyan is telnek a napjaim. harmadrészt pedig a vendégposztok sem úgy jönnek, ahogyan azt én eltervezem, de ez ellen igyekszem tenni a közeljövőben.

A harmadik és talán legfontosabb dolog, hogy a mai nappal (02.01) két régi-új projektet is elkezdek/folytatok. Az egyik édesanyám megmozgatása! Legkedvencebb haspókommal, ugyanis igencsak elbántak az ünnepek (felszedett egy keveset), ezt tovább tetézi, hogy kb. annyit mozog mint STEPHEN HAWKING. Úgy gondoltam ez így nem mehet tovább így mától szigorú diétára és napi fél órás tornára fogom a 93 kilós teltkarcsú csodát. A másik "challenge" - megnyugtatok mindenkit, nem az 5 15 évnél régebbi kép - hanem kishúgom ZENEI ízlését szem előtt tartva minden nap kap valami muzikális ínyencséget! Ezen a héten a számok lesznek terítéket azaz számokkal (0,1,2,3...) kezdődő előadóktól kap 1-1 dalt.

LET'S DO IT!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése