2016. szeptember 25., vasárnap

Ismerkedjünk! De hogyan?

Megtörve a csaknem 2 hetes hallgatást, ezúttal egy igencsak aktuális témakört igyekszem körüljárni. Az ismerkedést, illetve annak hogyanját, és mikéntjét!

A haverommal elég régen kinn vagyunk a "húspiacon". Ergo tartós és említésre méltó párkapcsolat nélkül tengetjük -amúgy végtelenül király- mindennapjainkat.
Amikor néha napján összeülünk dumálni az egyik kardinális kérdés a NŐK illetve a velük való interakció. Nyilván a "bugyiból kiéneklős" korszakot már kinőttük, ezért egyre inkább az foglalkoztat minket, hol, mikor, hogyan lehet megismerni olyan NŐKET akik nem csak ágybetétként funkcionálnak.

Az elején szeretném leszögezni, aki bármiféle életbölcsességet, esetleg "tutitippet" vár, nos csalódni fog, ne is olvasson tovább.
Szóval a minap a haverral az egyik ilyen összeülés alkalmával, annyira kilátástalannak láttuk a helyzetet, hogy elhatároztam, kutatni fogok a témában! A kérdés "HOL LEHET MANAPSÁG ISMERKEDNI, PÁRKAPCSOLATI CÉLLAL." A félre értések elkerülése végett, tradícionális tehát férfi-nő felállásra gondoltam. A mintavételi sokaságot a szerkesztőség miliője adta - na meg a haver. 23 és 34 év közti férfiak és nők!
Tehát az eredmények!
Meglepő -nem egy cseppet sem az- de a szerkesztőség női tagjai, nem igazán adtak értékelhető válaszokat, hiszen ők általában a fogadó oldalon vannak, és nem nagyon szoktak elmenni sehova pusztán az "ismerjünk meg valakit" felütéssel. Abban azonban egyetértettek, hogy a diszkó, illetve a mai szórakozó helyek erre teljes mértékben alkalmatlanok.
Nálunk pasiknál már jóval fantáziadúsabb válaszok születtek! A legtöbb voksot az online ismerkedés kapta.- cseppet sem meglepő módon. A KOCSMA. Igen ez is a kapott válaszok közt szerepelt. Sőt a válaszadó konkrét haditervet is felvázolt arra, hogyan és miként lehet megismerkedni egy NŐvel. Mondjuk az alany azon kevesek közé tartozik akinek a megkérdezettek közül párkapcsolatban él. -irány a kocsma. Végül, de nem utolsó sorban a FESZTIVÁL. Igen ez is kapott voksot. Ezen sorok írója is kötött, rövid, de annál tartalmasabb, BEHATÓ ismertséget egy-egy fesztiválon...

Mint azt leszögeztem, konklúzió nincs! Ezzel pusztán próbáltam felmérni a terepet, milyen lehetőségei vannak a hozzám hasonlóan, a piacon ragadt férfiaknak és nőknek az ismerkedésre! A bejegyzés alatt várom a további tippeket! Jelige #alföldiparasztgyerekkeresiengedelmestehenét

1 megjegyzés:

  1. #alföldiparasztgyerekkeresiengedelmestehenét :P Egyszerűen ki kéne mozdulnod. Szerintem már az is mérföldkő lenne :D

    VálaszTörlés