2016. október 18., kedd

Minden összejött

Mármint annyi minden történt!


A múlt héten hazajött anya! Kérdezhetnétek, hogy "hova tűnt?" Nos a teljes történeti hűség kedvéért el kell mondjam JUDIT két hete a dunaújvárosi SZENT PANTALEON KÓRHÁZ vendégszeretetét élvezte. Nem kell túl nagy volumenű dologra gondolni a füléből távolítottak el egy oda nem illő dolgot. 

Lényeg ami a lényeg az elmúlt héten szerdán tért vissza a KINIZSI utcába a lelkem. Ennek megünneplése már hétfőn elkezdődött - amikor ő még a kórházban volt - és várhatóan néhány héten belül be is fejeződik. Tehát anya comeback!

Éppen ezért, illetve ehhez szorosan köthető STEWIE és a SÓGOROM látogatása. Ugyanis mindenképpen szerették volna látni az anyóst/anyát a család legnagyobb örömére. Természetesen nem is ők lettek volna, ha 1 hetes ottlétüket nem szakítják meg egy villányi kiruccanással. Aztán vasárnap visszajöttek és megünnepelték STEW 24. születésnapját. Édesanya természetesen bagatell módon "túlspilázta" a főzést - hiszen ő csak a másodszülött, ennek ellenére/ezzel együtt mindenki jól érezte magát, még "UMBERTO" is tiszteletét tette. Ha már itt tartunk a család legfiatalabb tagjával mostanság egyre többet bandázom együtt - és bár a pelenkázással még mindig nem sikerült megbarátkozzam - jó úton haladok a "ZSÓFI KEDVENC UNOKATESTVÉRE" cím felé.

Ami engem illet, nos a kajdacsi kolleginának köszönhetően 3 héten belül 2 szer sikerült valamiféle meghűlést elkapni, tönkretéve ezzel az "elpusztíthatatlanvagyok" elméletemet. Jelenleg pedig éppen a LINKIN PARKösszes abszolválásával igyekszem szélesíteni amúgy is széles zene spektrumomat.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése