2016. október 6., csütörtök

1 éves lett UMBERTO

Mi másról is írhatnék? 


Persze itt az ősz, a Kékestetőn már az első hó is leesett. Túl vagyok az ilyenkor szokásos náthán - ezúton is köszönet a KAJDACSI világpolgárnak érte.
A minap dobta fel az egyik legnépszerűbb közösségi portál, mi is történt 1-2-3... szóval sok évvel ezelőtt. "természetesen" belebotlottam a digitális naplóm akkori bejegyzésébe. Október 4-én született meg a család legkisebb tagja. A "kis" szót persze ne vegyétek komolyan. Morva szokás szerint, jól megtermett -több mint 4,5 kilós- igazi kis vadorzó kölyköt hozott a világra "CUCU". Pontosabban inkább lehasadt az "apróságról".


Lényeg ami a lényeg, pontosan a napján, azaz október 4-én tartottuk családi körben UMBERTO/ZSÓFIA első születésnapi buliját. A kis húsos, persze nem értett meg sokat az ŐT körülvevő fennforgásból. A tortába bele-bele túrt, az ajándékoknak meg természetesen örült, de nem nagyon tudta hova tenni az egészet. Leginkább rohangált, és a felnőttek számára érthetetlen babanyelven gügyögött hol halkabban, hol hangosabban. Na meg harapott! A kis CÁPA láthatóan élvezi, hogy már több foga is van, ráadásul előszeretettel használja is őket. Függetlenül attól, hogy étel kerül a kezei közé, vagy éppen az unokabátyja válla... 

De legalább ez is megvolt. UMBERTO hivatalosan is betöltötte az első életévét

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése