2016. november 16., szerda

boldog születésnapot "KISPAD"

Így hívják a sportmagazinomat! - bizony az enyém!
A műsor fennállásának történetében a november 15-i adás volt a 150. epizód. Eme jeles alkalomból készült egy "baki" videó amely egy rakás vicces, még viccesebb, és néhol zavarba ejtően mulatságos jelenetet tartalmaz. - ezt egyébként a bejegyzés alján meg is tekinthetitek.

Szóval szülinap! Hatalmas dolog, hogy 150 adáson keresztül, lassan 3 éve én vagyok, lehetek az aki tartalommal tölti meg, pontosabban akinek tartalommal kell megtöltenie a műsoridőt. Emlékszem az első adásra, késett. A második szintén. Aztán a harmadik is. Majd a hétfői időpontból keddre került át a "KISPAD". Ezzel pedig a késéseknek vége lett.

Aztán a műsor bővült. Nem csak a heti sportesemények bővített változata került adásba. Jöttek a stúdióbeszélgetések, utánpótlással foglalkozó blokkok. Aztán persze ott volt a "SZERKESZTŐ KIPRÓBÁLJA" rész. Számomra az volt a legkedvesebb. Nem csak azért, mert kellő exhibicionizmusom van az ilyesmihez, hanem mert egy nagy rakás élményt adott - és törött csontokat - és további betekintést a sportágak világába.

Az éremnek azonban van egy másik oldala is. Ami a magazin RÁM gyakorolt hatásáról szól. Az biztos, hogy érettebbé, felelősségteljesebbé tett. Azzal, hogy 2014 januárjában"tessék itt van fél óra, lelked rajta hogy mivel, de töltsd ki" megkaptam ezt a plusz munkát, nyilvánvalóan egy extra felelősség került RÁM. A mellékelt ábra azonban azt mutatja egész jól sikerült megbirkózni a feladattal, hiszen 150 adást már megélt a műsor. Természetesen nem ment könnyen, ezt az alábbi vidó is bizonyítja.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése