2016. november 2., szerda

Hosszú hétvége

HEllo!

Október utolsó illetve november első napjaiban mindenki a HALLOWEEN - HALOTTAK NAPJA - MINDENSZENTEK - kérdéskörön pörög. Éppen ezért szembe menve mindenféle társadalmilag elvárt irányvonallal, ÉN egy betűt nem fogok írni erről. - akit érdekel az okfejtésem erről a témáról, olvassa el a tavalyi bejegyzést.
Mi is történt az elmúlt napokban? A hosszú hétvége számomra nem volt olyan hosszú, részben ugyanis munkával telt, de szerencsére a passzív pihenésre /értsd: semmit nem voltam hajlandó csinálni, még blogolni sem/ is jutott idő.
Emellett persze "családozás" is volt, hiszen a húgomék -elhagyva a TAPOLCAI betondzsungel poszt-apokaliptikus rengetegét meglátogattak minket, hogy aztán egyesület erővel megidézzük a bolygó kapitányát meglátogassuk UMBERTÓT - és vad kompániáját. Ha bárki esetleg arra számított volna, hogy 1 éves korára levetkőzi azt a vállalhatatlan mennyiségű babahájat - ami egyébként végtelenül imádni valóvá teszi a kis jövevényt - nos tévedett. Ha olyan lábakon állna a MAGYAR gazdaság, mint UMBERTO... nos azt hiszem nem lenne probléma...Lényeg ami a lényeg, jól megünnepeltük az anyukáját "CUCUT" majd otthon, immár szűkebb családi körben folytattuk az italozást.
Történt mindez szombaton. Vasárnap kilátogattunk a temetőbe, majd ismét családoztunk. A hétfői nap ismét munkával telt, hogy aztán kedden a fülem botját se mozdítsam! Elérkeztünk a szerdához.
Többen kérdeztétek tőlem személyesen, mi van a vegetáriánus életmóddal. Nos az "őrület" még mindig tart, abszolút nem hiányzik számomra a hús, mi több, egészen hozzászoktam a dologhoz. Emellett kinéztem magamnak az ukulelét amin elkezdek majd tanulni, játszani, továbbá elméleti leckéket vettem a "pálinkafőzés" témakörében is. Kitalálhattátok, újabb két fogadalmam teljesítéséhez kerültem közelebb! - a babapelenkázással azonban nem sikerült megbarátkozzam..

PS: az NBA tippjáték zökkenőmentesen elindult. Sőt, 5 pontos előnyt is sikerült kiépítenem virtuális ellenfelemmel szemben. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése