2017. március 26., vasárnap

Hogyan történt?

Kezdjük az elmúlt hét vasárnapján!
Engedve a rám nehezedő irdatlan nyomásnak, elmentem az Óvodai dolgozók legújabb színdarabjának ősbemutatójára, a PALACSINTÁS KIRÁLYRA. Látogatásom nem volt véletlen, ugyanis "JUDIT NÉNI" - anya - immáron sokadszorra mutathatta meg exhibicionizmusát a mezőföld népének. Az adonyi kultúrház zsúfolásig megtelt nézőkkel, akik szájtátva nézték az drámai és komikus pillanatokat.
Következtek a dolgos hétköznapok. Persze, tudom sokan legyintetek, hogy egy televíziós újságírónak, ugyan hogyan lehetnenének "unalmas" hétköznapjai, de meg kell mondjam ezen a héten - kivételesen - nem váltottam meg a világot - van ilyen is.
Következett a hétvégée, ami szintén munkával telt/telik. Tegnap részt vehettem életem első HFL /Hungarian Football League/ mérkőzésén. Ez az Amerikai futball "magyarítva". Meg kell mondjam annak ellenére, hogy amatőr sportolókról és csapatokról beszélünk, igazán remek élményben lehetett részem, még úgy is, hogy a kollégának gyorstalpalót kellett tartsak a szabályokból. - nézzétek a D+TV sportmagazinját, ott még az eredményt is elárulom ;)
A hét legörvendetesebb eseménye azonban a minap ért, amikor is megjelent a JUSTICE LEAGUE legújabb trailere. Ismertek, tudjátok, hogy egy gyerek lelkesedését meghazudtoló módon imádom a képregényeket, a képregényhősöket - na meg persze BATMANT. Íme megosztom veletek az örömforrás tárgyát:

Ja és mivel megjelent JAMES BLUNT legújabb albuma, íme erről is egy csodás muzsika, ami biztosan jobb kedvre derít mindenkit.

Babarovat most NINCS, majd legközelebb, PÁ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése