2016. június 26., vasárnap

Kellemest a hasznossal

AHOY!

Vannak dolgok amik nem változnak, ilyen az EB láz! A legutóbbi bejelentkezésem óta, nos ha lehet még tovább nőtt az országban tomboló "HAJRÁMAGYAROK" mozgalom. Ez nagyban köszönhető a portugálok elleni 3-3-as döntetlennek is, amelyet volt szerencsém a munkatársaimmal közösen - és még több száz, sőt talán 1000 dunaújvárosival a település főterén - megtekinteni. Félelmetes hangulat volt, és csak ismételni tudom magam - fergeteges látni és érezni, ahogy az embereket összehozza a sport!

UPDATE - 5 nap alatt kétszer berekedni az ordítástól, azt hiszem teljesítmény. Bravó DÁVID, jár a keksz...

A hét teljes egésze gyakorlatilag munkával telt - igen a vasárnap is - így baromira örültem amikor MOTYA vagy a bájos KAJDACSI kollegina fejéből - ezt nem tudom pontosan - kipattant az ötlet miszerint a vasárnap azon részét amelyet nem munkával töltünk, töltsük inkább a BEACH-en. Nekem sem kellett több, a hét utolsó napján korábban mentem be - "khm" a hónap dolgozója - hogy mielőbb mehessünk a partra.

Lelkesedésem szerencsére a többiekre is átragadt, és az ügyeletes telefonnal a zsebemben, naptejjel a kezemben megindultunk, és AGÁRDIG meg sem álltunk. Ott aztán volt minden, a teljesség igénye nélkül - aroma, jégkása, lángos, fagylalt, kellemeshőmérsékletűvíz, szandrabazdmeggyerebeavízbe, nemmegyekhagyjál, énazárnyékbannapozom - na ezen mondjuk kiakadtunk a kollégával - égetanap, látomahátadonbazdki, irányavíz, kéneazanaptej, minekéncsakbarnulok, húbazdmegdemelegvan, najólvanmostmárinduljunk.

Így visszagondolva egész termékeny nap volt, hiszen a munka mellett a kikapcsolódásra is volt idő. Most pedig tűkön ülve várom az estét, hiszen ahogyan már Franciahonban is tudják "... az éjjel soha nem érhet véget..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése