2015. november 28., szombat

"Búcsú a fegyve...vagyis a kisHÚGomtól"

Nos igen!

Hugi elköltözött! Miután majd az örömtüzek kialszanak - merthogy ez még nem történt meg - biztos elgondolkozom azon hogy ez most más mint a "többi"! Bár az elmúlt 4 évben nem sok időt töltöttünk együtt - üdv Debrecen - ezúttal nem a tanulmányai miatt lépett le a kisAGYszony az ország másik végébe.

Hanem a "fehér lovag" miatt. Aki egyelőre tényleg fehér - nem véletlenül hívom "SÓGORNAK" - remélem ez így is marad, máskülönben... de nem lesz máskülönben. Nem éretlen tizenévesként lépett le, akinek filmtörténeti alul műveltsége sosem látott mélységekben van. Hanem felnőtt nőként, hozott egy felelősségteljes döntést, akinek filmtörténeti alul műveltsége sosem látott mélységekben van. - érzitek a különbséget ugye?

Nos meg kell mondjam, bátor döntés, és remélem, hogy be is jön, hiszen a szobáját már kiadtuk és így talán a szülők is felismerik, apuci és anyuci szeme fénye FELNŐTT - amúgy meg mélységesen felháborít a tény, hogy ezt a címet elbitorolta ez a kis semmirekellő -.

Na igen a szülők. Persze, tudom ameddig nekem nem lesz gyerekem, nem vagyok kompetens a témában, hiszen nem tudhatom milyen az amikor, nem egy buliba, egy hétvégére, vagy egy hétre engeded el a csemetéd, hanem gyakorlatilag élete hátralevő részére... felteszem roppant kemény érzés lehet, és bár palástolják, azért vannak repedések azon a bizonyos falon.

Lényeg ami a lényeg, legyen bárhol, TAPOLCÁN, DEBRECENBEN esetleg a TATUINON, a kishölgy, nekem mindig az a gyönyörű pofozni való idióta marad akit HUGOMnak, SZTYUInak, BJÚnak, BJÚTORNAK .....szólíthatok

És az, hogy az első képen szereplő, vinnyogó,zabáló,kacsaszájú babából, lehet a második képen szereplő dáma... erőt ad, hogy az ágyból felkelve, ne tegyek háztartási hipót a reggeli zabkásámba!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése